Cum sa faci bani in online

Cauta

Google
 

2008-05-07

2008-05-07

Un nou ceas cu telefon pentru gadgetofili!

Ceasurile cu telefon mobil incorporat incep sa fie produse din ce in ce mai mult, chiar daca nu foarte multi le agreaza momentan.

Pentru un gadgetofil care se respecta, un ceas cu telefon reprezinta o achizitie obligatorie, menita sa provoace invidie in randul amicilor. Mai mult decat atat, acest gadget poate fi cu usurinta facut cadou, in special de catre apartinatoarele sexului frumos..


EP2502 este un nou ceas metalic, nu foarte masiv si destul de atragator incat sa poata fi purtat zilnic. EP2502 are un display touchscreen de 1.3 inci cu 260k culori si o rezolutie de 128 x 160 pixeli.

 
Producatorul sustine ca acest gadget este primul rezistent la apa, insa sinceri sa fim nu prea am vrea sa-l aducem in contact cu vreun lichid. Ceasul functioneaza in retea GSM tri-band, iar pentru apeluri exista Bluetooth care permite conectarea unui handsfree compatibil.

O casca Bluetooth este desigur inclusa in pachet si se recomanda cu caldura folosirea ei, din mai multe motive: e un mijloc mai comod de a realiza o convorbire, va scuteste de cuvinte adresate mainii si de exercitii de contorsionism in incercarea de a duce ceasul (cu tot cu mana) la ureche..

EP2502 contine in pachet un card de memorie T-flash de 512 MB, tocmai bun pentru a gazdui poze jpg/gif, filmulete Mpeg4 sau melodii mp3/midi/wav. Pentru realizarea pozelor exista o camera foto de 2 megapixeli.
Ceasul cu telefon EP2502 are o autonomie de aproximativ 3 ore in talktime si 160 de ore in standby.Va fi disponibil din data de 10 mai, la un pret de 299$.
  Informatie preluata de pe Plugin

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Digg this post
Add to Technorati Faves
Add to Google Bookmarks

Niciun comentariu: