Cum sa faci bani in online

Cauta

Google
 

2008-04-29

2008-04-29

Text in flacari

n acest tutorial vom invata cum sa realizam un text in flacari in Photoshop.

1) Deschide un document nou in Photoshop cu dimensiunea 800×600 px si umple fundalul cu negru. Foloseste Type Tool pentru a scrie un text alb, cu fontul Times New Roman si marimea 90 pt.

2) Creeaza un layer nou (Ctrl+Shif+N) si pune-l deaspura celorlalte. Apasa apoi Ctrl+Alt+Shift+E pentru a uni toate layerele in cel creeat anterior.
3) Mergi la Edit > Transform > Rotate 90 CCW pentru a roti layerul. Mergi apoi la Filter > Stylize > Wind si pune setarile din imaginea de mai jos. Apasa Ctrl+F pentru a aplica filtrul din nou, apoi mergi la Edit > Transform > Rotate 90 CW.
4) Mergi la Filter > Blur > Gaussian Blur si pune valoarea 4 px.
5) Mergi la Image > Adjustments > Hue/Saturation, bifeaza casuta Colorize si pune pentru Hue valoarea 40, iar pentru Saturation 100.
6) Apasa Ctrl+J pentru a realiza o copie a layerului 1, apoi mergi din nou la Image > Adjustments > Hue/Saturation si pune pentru Hue valoarea -40. Schima modul de imbinare al acestui layer in Color Dodge, apoi mergi la Layer > Merge Down (Ctrl+E) pentru a uni acest layer cu cel imediat urmator.

7) Pentru a creea efectul de flacari, mergi la Filter > Liquify. Din paleta de unelte din stanga selecteaza Warp Tool, pune pentru Brush Size si Brush Pressure valoarea 50 si incepe sa creezi flacarile mai mari. Pune apoi pentru Brush Size si Brush Pressure valoarea 35, si creeaza flacari mai mici.
8) Selecteaza layerul text, apasa Ctrl+F pentru a realiza o copie a acestuia, muta layerul copie deasupra celorlalte si pune pentru text culoarea #3c3014.

9) Selecteaza Layerul 1 si apasa din nou Ctrl+F pentru a realiza o copie a acestui layer. Muta copia layerului deasupra celorlalte si schimba-i modul de imbinare in Screen.
10) Mergi la Layer > Layer Mask > Reveal All si traseaza un gradient negru spre alb ca in imaginea de mai jos.
11) Creeaza un layer nou, apoi apasa Ctrl+Alt+Shift+E pentru a uni toate layerele in cel creeat. Schimba modul de imbinare in Screen, apoi mergi la Filter > Blur > Gaussian Blur si pune valoarea 50 px. Schimba opacitatea acestui layer la 50%.
12) Creeaza un layer nou, apasa din nou Ctrl+Alt+Shift+E pentru a uni toate layerele in cel creeat. Apasa Ctrl+T pentru a putea transforma layerul, apasa click dreapta pe imagine si selecteaza Flip Vertical. Folosind Move Tool (V) muta acest layer cativa pixeli mai jos. Creeaza din nou o masca si traseaza un gradient ca in imaginea urmatoare. Schimba opacitatea layerului la 60%.
Rezultatul final (click pentru a mari)

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Digg this post
Add to Technorati Faves
Add to Google Bookmarks

4 comentarii:

Anonim spunea...

io nu pot sa trasez la Layer mask .reveal all in ala nu pot sa trasez un gradient futui gradientu lu ica de o luna tot incerc imi traseaza in ala din stranga dar in ala din dreapta cel formeaza cand dai la reveal all nu formeaza si nu pot nu pot zicetimi si mei va rog..daca ma puteti ajuta la id robert_yo04@yahoo.com ....ms mult

Marius spunea...

imi poti face si mie un text te rog mult?

Tache Florin spunea...

sus e contact online , folositi-l

Anonim spunea...

PFFFFFFFF CAt mam chinuit sa il fac is degeaba nici eu nu pot sa fac gradient ala de acolo m-am blocat si sa stricat tot cate oleak :|